Zoeken

Veel Noviteiten bij kranenbouwer!

Almelo, 19 september 2023

Veel Noviteiten bij kranenbouwer!

Met All-up naar Klaas in Duitsland

ALMELO - All-up uit Almelo, leverancier van o.a. aluminium kranen, hoogwerkers, ladder- en verhuisliften, organiseerde op donderdag 26 oktober j.l. haar zogenaamde Duitsland Dag. Tijdens deze relatie dag wordt  een bezoek gebracht aan de firma Klaas in Ascheberg, de grootste fabrikant op dit gebied.  

Voor de nog steeds groeiende klantenkring van All-up vormt het fabrieksbezoek inmiddels een vaste waarde op de jaarkalender. Dat zijn immers dé momenten om al het nieuwe uit de omvangrijke programma’s van Klaas in ogenschouw te nemen. Ook vormden ze dit jaar een uitgelezen kans om te netwerken, contacten te leggen en wetenswaardigheden uit te wisselen. Niet voor niets komen er jaarlijks meer relaties met hun achterban een kijkje nemen op de dynamische Duitse werkvloer.

Veel noviteiten dit jaar bij Klaas, de nieuwe K2300, met een haaklast van maar liefst 9.000Kg, de nieuwe 450 graden draaibare hoogwerker op de kleinere kraantypes, en de splinternieuwe K350E aanhangerkraan…volledig elektrisch!. Opvallend is de “ Hybride transitie bij Klaas, de mogelijkheid om co2 neutraal te kunnen werken, is aanwezig op bijna alle kraantypes! 

De constante groei van het bedrijf maakte onlangs een verdere uitbreiding van de vierkante meters noodzakelijk. “Naast de productiehallen op de bestaande locatie, is grond aangekocht aan de andere kant van Ascheberg, hier is de ultramoderne werkplaats, verhuur en het onderdelenmagazijn inmiddels gevestigd ,”

En last but nog least wordt de dag traditiegetrouw afgesloten met de Quiz, petje up, petje af, met een IPad voor de winnaar! 

Aanmelden kan via de site of mail naar: info@all-up.nl  Bellen kan natuurlijk ook 0548-544724 (aanmelden vóór 20 oktober)

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren