Zoeken

Veilig en gezond werken op het platte dak

SBD publiceert op haar website een beschouwing over de veiligheidssituatie in de platte dakenbranche en de komende inspecties van Inspectie SZW:

"In de recent afgesloten nieuwe CAO BIKUDAK en de (in 2010 goedgekeurde) Arbocatalogus Platte daken staan afspraken over aanpak en oplossingen voor vrijwel alle risico’s bij het uitvoeren van werkzaamheden op en aan het dak. De Inspectie SZW hanteert deze afspraken als uitgangspunt voor haar handhavingsbeleid bij dakwerkzaamheden. In het najaar van 2012 overleggen sociale partners BIKUDAK en Inspectie SZW nog nader over de afspraken rondom beperking fysieke belasting. Daarbij zal, onder andere via SBD, extra aandacht zijn voor voorlichting en instructie aan bedrijven. Het afgelopen voorjaar heeft SBD veel informatie- en instructiemateriaal vernieuwd en inmiddels in een APP aangeboden. Daarnaast start SBD dit najaar een ondersteuningscampagne voor individuele dakbedekkingsbedrijven."

Lees hier verder.

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval juni 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren