Zoeken

VELUX koepel gebogen glas wint iF DESIGN AWARD

De VELUX lichtkoepel met het innovatieve CurveTech™ design is bekroond met de iF DESIGN AWARD 2018 in de categorie Building Technology. Dit product overtuigde de 63-koppige jury van onafhankelijke, internationale experts met zijn visueel aantrekkelijke, functionele en technologisch geavanceerde ontwerp.

De koepel is de eerste ter wereld met gebogen edge-to-edge glas. Door deze bolling van het glas stroomt water eenvoudig weg, waardoor de koepel geschikt is voor volledig platte (0-graden) daken. Het ontwerp is daarnaast zeer geschikt voor installatie in zichtbare delen van woon- en kantoorgebouwen en ideaal voor architecten, aannemers en huiseigenaren die hoge eisen stellen aan esthetiek en design.

""Met dit gebogen glasontwerp wilden wij de lichtkoepel opnieuw uitvinden en een uitzonderlijke combinatie van ontwerp en functionaliteit bieden"", zegt Jolanda de Gooijer, Product Groep manager van VELUX Nederland. ""We zijn dan ook zeer verheugd met de iF DESIGN AWARD, die erkent dat we ons doel hebben bereikt.""

De koepel gebogen glas heeft door de hybride opbouw een veel hogere energie-efficiëntie en regengeluidreductie dan vergelijkbare producten en komt in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. De ventilerende INTEGRA® koepel gebogen glas zorgt in combinatie met verschillende bijpassende raamdecoratie- en zonweringsproducten tevens voor een gezond binnenklimaat onder het platte dak.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval oktober 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren