Zoeken

VELUX Nederland genomineerd voor Nationale TV Succes Award

VELUX Nederland is als enige bedrijf in de Bouwbranche genomineerd voor de Nationale TV Succes Award 2012. Deze prijs is de nationale tv prijs voor succesvolle ondernemingen. Op basis van objectieve criteria wordt bepaald welk bedrijf deze fel begeerde titel een jaar lang mag dragen. Alle bedrijven die door het succesfactor team genomineerd zijn, worden aan de kijker voorgesteld, waarna de kijker mag beslissen wie de Award wint. De uitzending waarin VELUX Nederland wordt voorgesteld wordt uitgezonden op zondag 29 januari 2012 om 12:50 uur op RTL 7.

In het programma de Succesfactor worden de meest succesvolle topbedrijven van een bepaalde branche aan de Nederlandse kijker getoond. In samenwerking met de kamer van koophandel zijn meer dan 500 branches geselecteerd. Per branche is een shortlist gemaakt van de 10 succesvolste bedrijven. Eén van deze 10 bedrijven wordt door de nominatiecommissie op basis van succescriteria officieel genomineerd. Deze succescriteria zijn: de expertise van het bedrijf, leider in de branche (in ieder geval behorende tot de top 10), continuïteit (toekomstgerichtheid en strategische horizon). Ook wordt er gekeken of het bedrijf onderscheidend is en toegevoegde waarde heeft op het gebied van succes.

VELUX Nederland is namens de Bouwbranche genomineerd voor de Succes Award. In de uitzending op 29 januari vertelt Michel Sombroek, Algemeen Directeur van VELUX Nederland onder andere hoe het bedrijf is ontstaan, hoe het zich onderscheidt, wat de succesfactoren zijn en hoe het bedrijf door te innoveren succesvol blijft.

Na afloop van alle uitzendingen kunnen de kijkers bepalen wie de winnaar wordt. In de laatste aflevering wordt de winnaar van de Succes Award gepresenteerd en ontvangt een hoofdprijs van 20.000 euro.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren