Zoeken

VELUX start samenwerking met Netatmo

Tijdens de CES Unveiled, een vooruitblik op de Consumer Electronics Show 2017 in Las Vegas, kondigde de VELUX Groep haar samenwerking aan met het revolutionaire smart home bedrijf Netatmo. Naast de samenwerking zal tijdens CES Unveiled ook voor het eerst het productconcept, VELUX Active met Netatmo, worden getoond dat VELUX en Netatmo samen hebben ontwikkeld om het binnenklimaat in gebouwen verder te verbeteren.

De eerste producten worden in de herfst van 2017 gelanceerd. Er komt een WIFI-adapter en slimme bediening voor VELUX INTEGRA dakramen en zonwering en een bijbehorende app voor iOS en Android. Gebruikers kunnen dakramen en zonwering bedienen op basis van verschillende parameters voor binnenklimaat, zoals temperatuur, daglichtniveau, vochtigheidsgraad en CO2-niveaus. Daardoor kan er op elk moment een optimaal binnenklimaat worden gecreƫerd.

Naar verwachting worden smart homes en home automation de komende jaren de grote trend in de consumentenmarkt. De smart home omzet zal in 2020 naar verwachting verviervoudigd zijn tot ongeveer 60 miljard euro (Statista, 2016), nu steeds meer apparaten online en met elkaar verbonden zijn.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren