Zoeken

Verkiezing Dak van het Jaar 2022

Het Dak van het Jaar is in het leven geroepen om de kwaliteit in zowel de platte als de hellende dakenbranche te vieren en te tonen. De prijs wordt uitgereikt in twee categorieën: platte en hellende daken.

De prijs wordt toegekend aan het dak dat op diverse beoordelingsgebieden in totaal het hoogste scoort. De beoordelingsgebieden zijn: esthetische kwaliteit, innovatie, functionele kwaliteit, onderlinge samenwerking, veilig werken en duurzaamheid. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt de projecten volgens deze criteria.

De projecten worden uitgebreid beschreven in de vakbladen Roofs en steilDAK.  Alle genomineerden en de winnaars zullen vervolgens tijdens een wervelende feestavond bekend worden gemaakt.

De prijsuitreiking is gratis toegankelijk voor de hele dakenbranche. 

De feestavond vindt plaats op vrijdag 24 maart 2023 in Hart van Holland in Nijkerk. De inloop is vanaf 17.30 uur, de avond begint om 19.00 uur en eindigt ongeveer om 01.00 uur. 

Graag nodigen wij u, uw eventuele partner en/of uw collega's uit om aanwezig te zijn bij de feestavond rond de uitreiking van Dak van het Jaar op 24 maart 2023.

De toegang is gratis. Indien u onderstaand de gegevens invult van alle personen die aanwezig zullen zijn, ontvangt u ruim op tijd uw entreebewijs.

U kunt zich aanmelden door op deze link te klikken

Mocht u een overnachting willen boeken, dan kan dit in het Ambt van Nijkerk, op hetzelfde terrein als Hart van Holland. Een kamer boeken kan via de website https://www.amptvannijkerk.nl

De feestavond is op 24 maart 2023 en het programma van deze avond is: 

17.30 - 19.00 uur Inloop en ontvangst van de gasten met welkomstdrankje en hapje


De presentatie zal in handen zijn van dagvoorzitter Rens Merckelbach

19.00 - 21.00 uur Award-uitreikingen onder het genot van een driegangen-diner


Rond 20.15 uur Optreden van Tonprater
Rob Scheepers

21.15 - 22.15 uur Optreden van Midwest Coverband, met o.a. dakdekker Ben Roos
22.30 - 00.45 uur Optreden van de meestermixer DJ Ben Liebrand

01.00 uur Einde feestavond

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren