Zoeken

Verslag EK trip FAKRO

Nederland speelde tijdens de eerste ronde van het Europees Kampioenschap voetbal tegen Duitsland op 13 juni. Een mooie gelegenheid vond FAKRO om haar trainingscentrum aan te prijzen door een EK trip te organiseren naar één van haar fabrieken in Polen. Om dit arrangement te winnen moest men deelnemen aan een FAKRO training en zichzelf richting het EK schieten tijdens deze training.

Op 11 juni was het dan zover. De winnaars van de EK trip gingen met het vliegtuig richting Polen, waar zij 3 dagen verbleven. De deelnemers overnachten daarbij in het FAKRO activa hotel, gelegen in het bergachtige landschap van Muszyna. Van hieruit bezochten zij de hoofdvestiging van FAKRO in Nowy Sacz. Hier kregen zij een rondleiding door het productieproces en leerden zij het ontstaan en de visie van FAKRO kennen. Daarnaast hebben de bezoekers deelgenomen aan vele activiteiten, waaronder quad rijden, boogschieten en volleyballen.

Het hoogtepunt van de EK trip: Nederland-Duitsland kijken in het centrum van Krakau. Het grote enthousiasme waarmee onze supporters het Nederlands elftal toejuichten heeft niet mogen baten. De winnaars van het arrangement echter hebben mooie herinneringen overgehouden aan het bezoek aan Polen.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren