Zoeken

VESP: Na 23 jaar een voldaan afscheid van Christian Heyvaert

In 1995 hebben drie concurrerende EPDM producenten hun “Corporate pet” afgezet en zijn ze gezamenlijk opgetrokken ter promotie van de EPDM folie toepassingen in de Benelux.
Wiebe Fokkema (HERTALAN® Rubber Products), Pieter van Beek (Phoenix Dichtungstechnik) en Christian Heyvaert (Firestone Building Products Europe) hebben uiteindelijk in 1997 de Verenigde EPDM Systeem Producenten (VESP) opgericht. Na 23 jaar neemt Christian Heyvaert als laatste van de drie afscheid binnen de VESP.

Christian heeft zich vanaf het begin ingezet als bestuurslid en secretaris en tot op de dag van zijn afscheid dit met trots en passie ingevuld.

In 1997, bij de start van de VESP, was het marktaandeel in Nederland met 700.000 m2 zo’n 3,6%. Nu -twee decennia later- staat EPDM met 20,5% marktaandeel en 4,1 miljoen verkochte m2 in Nederland op een mooie tweede plaats.

De VESP is een mooi voorbeeld waarin producenten elkaar versterken. Als vraagbaak voor vele nieuwe collega’s in de EPDM markt heeft Christian hierin dan ook altijd een mooie bijdrage geleverd. Met Christian heeft de oude garde definitief afscheid genomen, het is nu aan de tweede lichting het werk voort te zetten.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren