Zoeken

Volledig gamma dakoplossingen onder één dak

Als grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa kan de BMI Group – met Decra, Icopal, Monier en Klöber – natuurlijk niet ontbreken op Belgian Roof Day. Met hun totaalpakket aan daksystemen hebben de dochterondernemingen voor elk dak de gepaste oplossing in huis.

Decra® biedt een ruime keuze in stalen dakpannen voor daken met een helling vanaf 12°. De pannen zijn licht in gewicht, hebben een hoge stormweerstand en een waterdichte afdekking, zijn inbraak- en vandalismeveilig en kunnen in korte tijd geplaatst worden. Voor een dak met exclusief karakter is het type Decra® Elegance afgewerkt met een duurzame uv-bestendige poedercoating verkrijgbaar in fraaie matte of glanzende kleuren. De geluidwerende dakpan Decra® Elegance Acoustic is dan weer uniek in haar soort. Dankzij haar dubbelwandige gelamineerde stalen kern zorgt ze voor een zeer sterke geluidsreductie en een veeleisend comfort. Het nieuwste type dakpan, Quadro by Icopal, heeft een moderne en strakke uitstraling voor hedendaagse woningen. Het systeem kan gemakkelijk geplaatst worden en weegt slechts 1/7de van een betonnen dakpan. Dit maakt Quadro by Icopal ideaal voor het waterdicht maken van elk hellend dak.

Icopal presenteert Parafor Solo GS NOx-Activ. Deze betrouwbare dakbaan uit SBS-elastomeerbitumen zuivert de lucht van vervuilende NOx-deeltjes. De afwerking met Noxite-korrels werkt onder invloed van uv-stralen als katalysator en breekt vervuilende stoffen af. Zo kunnen bedrijven, maar ook particulieren op eenvoudige wijze een bijdrage leveren aan een schone en duurzame wereld. Voor dakrenovatie stelt Icopal Thermosolo GS voor. Overlagen van oude dakbedekking is met deze flexibele toplaag zeer eenvoudig. De speciale onderzijde garandeert een uitstekende hechting en zorgt voor permanente dampdrukverdeling. Blaasvorming tussen oude en nieuwe dakbedekking is zo uitgesloten.

Op de stand van Monier pakt BMI Group uit met een dakpaninnovatie van formaat. Want ook al ziet de nieuwe DNH-V er op het eerste gezicht hetzelfde uit als het succesmodel DNH

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren