Zoeken

Voorkom hittestress in warme werkomstandigheden

Er komt weer een periode aan met warme en zonnige dagen. Werken onder warme omstandigheden, zowel binnen als buiten, vergt aanpassingen. Vooral dan is het een zaak van volhouden en willen bedrijven hittestress bij hun medewerkers voorkomen. Met de koelproducten van TechNiche kan hittestress worden voorkomen. Deze producten verkoelen het lichaam, waardoor het werkklimaat aangenamer wordt, de productiviteit verbetert en verzuim afneemt. De producten zijn snel en eenvoudig klaar voor gebruik: even onderdompelen in water, uitwringen en klaar voor gebruik! Bij gebruik verdampt het vocht in de producten langzaam, waardoor deze uren voor verkoeling zorgen.

Bij werken onder warme omstandigheden is het lastig om écht verkoeling te vinden. Kan het lichaam de warmte niet volledig kwijt, dan kan dit resulteren in hittestress en dat kan ernstige gezondheidsklachten opleveren. De concentratie neemt af en men wordt minder alert, waardoor de kans dat men fouten gaat maken of dat er een ongeluk gebeurt een stuk groter wordt. Met de koelproducten van TechNiche wordt hittestress voorkomen. Het werkklimaat wordt aangenamer én comfortabeler, wat zorgt voor een hogere productiviteit. De producten zijn eenvoudig en snel klaar voor gebruik en zijn geschikt om voor langere tijd verkoeling te geven.

Niet voor niets worden de Hyperkewl™ producten al jaren succesvol gebruikt in de sportwereld door bijvoorbeeld nationale voetbalelftallen, internationale wielerploegen en Formule 1 coureurs. De technologieën zijn ook perfect toepasbaar in de industrie. Ideaal voor extreme werkomstandigheden en werken bij hoge temperaturen.
De herbruikbare HyperKewl™ producten bestaan uit een gepatenteerd super absorberend polymeer weefsel dat water snel opneemt en langzaam laat verdampen. Hierdoor wordt het natuurlijke verkoelingsproces versneld. Dompel het product 2 minuten onder in water, knijp het overtollige water eruit en het product is klaar voor gebruik. Vanwege het feit dat de producten niet nat aanvoelen kan het over de kleding gedragen worden en afhankelijk van de omstandigheden, bieden deze producten meerdere uren verkoeling. Er zijn diverse producten leverbaar, waaronder koelvesten, bandana’s, polsbanden, caps en accessoires voor veiligheidshelmen.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren