Zoeken

Voorzitter MKB Nederland brengt werkbezoek aan Sempergreen

Dinsdag 27 juni 2017 bracht Michaël van Straalen, voorzitter van MKB Nederland, een werkbezoek aan het hoofdkantoor van Sempergreen in Odijk. Ook aanwezig bij het gesprek was Mark Streuer, coördinator Brancheleden MKB-Nederland.

Sempergreen is in twintig jaar tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van groene daken, groene gevels en kant-en-klare bodembedekking, zowel nationaal als internationaal.
Met 160 hectare aan kwekerijen in de wijde omgeving van Odijk is de vraag naar arbeidskrachten in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dat betekent dat er in korte tijd veel extra banen beschikbaar zijn gekomen, onder andere voor seizoenskrachten.

Deze ontwikkeling brengt nieuwe vraagstukken met zich mee. Tijdens het rondetafelgesprek werd er uitgebreid gesproken over het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt voor (seizoens)arbeiders.
Het gezelschap kreeg een rondleiding door het pand en maakte kennis met alle toepassingen van de duurzame producten van Sempergreen. Ook de handen werden nog uit de mouwen gestoken: op het dakterras van Sempergreen heeft Michaël van Straalen samen met Corné van Garderen een Sedummixmat uitgerold.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren