Zoeken

Votec Systems BV verkocht aan Hak4t groep

De Hak4t groep heeft per 17 mei jl. de activiteiten van Votec Systems B.V. uit Oud-Gastel overgenomen. Deze onderneming produceert lichtstraten en buitenzonwering en betekent voor Hak4t een completering van haar activiteiten in lichtoplossingen.

Votec is sinds november 1993 actief in de productie van daglichtconstructies. Door innovatie, kwaliteit en service heeft de onderneming belangrijke handelspartners aan zich weten te binden. De producten van Votec worden in heel Europa toegepast, met name de export naar Duitsland groeit sterk. Door de overname vindt Votec aansluiting bij een grotere onderneming met een sterke marktpositie. Hierdoor kan de beoogde groei gerealiseerd worden.

De Hak4t groep is al meer dan 25 jaar actief in daglichtconstructies en sinds enkele jaren ook in kunstlicht. Door deze combinatie is Hak4t in staat om haar klanten een full service lichtoplossing te bieden waarbij er een optimum ontstaat tussen natuurlijk zonlicht en dynamisch kunstlicht. Zo ontstaat er in iedere situatie een ideale lichtoplossing, wat het welzijn, de gezondheid en de prestaties van mens en dier ten goede komt. De lichtoplossing kan bovendien energieneutraal worden aangeboden door zonne-energie te benutten.

Oprichter Frans van Oorschot neemt geen afscheid van zijn bedrijf. “In Marc Hakvoort vind ik de ondernemer die bij ons past. Het is dan ook de wens van beide dat we de komende jaren blijven samenwerken. Zo kan ik samen met Marc en zijn broer Paul Hakvoort (operationeel directeur) een bijdrage leveren aan de Hak4t groep”.

Met haar basis in Nederland is de Hak4t groep inmiddels actief in België, Frankrijk, de UK en Duitsland. De onderneming is een gewaardeerde gesprekspartner voor alle partijen in de bouw met name voor projectontwikkelaars en architecten.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren