Zoeken

Warmteservice.nl vernieuwd

De afgelopen periode heeft Warmteservice gewerkt aan het nieuwe responsive webdesign. Responsive wil zeggen dat de pagina’s zich aanpassen naar het scherm van u als gebruiker. Of u nu warmteservice.nl bezoekt met uw smartphone, tablet of desktop computer: de site is altijd duidelijk met een optimaal gebruikersgemak. Daarnaast heeft de website ook een nieuwe, frisse look en feel gekregen.

Bij de ontwikkeling van de site stond gebruiksvriendelijkheid centraal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versnelde bestelproces waardoor u in slechts twee klikken uw bestelling kunt plaatsen. En het verticale menu: hierdoor is er meer ruimte om de assortimentsgroepen te verdelen.

Ook de nieuwe product detail pagina’s en bijbehorende configurators waarmee u gemakkelijk pakketten kunt samenstellen zijn populair. Daarnaast worden productfoto’s groter getoond en is alle informatie overzichtelijker geplaatst. Ook kunt u met uw mobiele telefoon nu veel gemakkelijker filters toepassen. Het in contact komen met Warmteservice is nu nog eenvoudiger. Rechtsonder vindt u onder één knop alle contactmogelijkheden, waaronder chatten, bellen en WhatsApp.

De nieuwe website wordt in verschillende fases live gezet. Op dit moment is ruim 80% voorzien van het nieuwe design.

Triflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren