Zoeken

Waterdichte argumenten voor Ubiflex loodvervanger!

Ubiflex van Ubbink is dé loodvervanger die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag vereist is. Het kan bladlood in alle gevallen vervangen. Voor dakpannen en gegolfde dakbedekkingen gebruikt u Ubiflex Ribbel, voor de overige toepassingen Ubiflex Standaard.

Uitvoering Ubiflex in Standaard en Ribbel
Ubiflex is verkrijgbaar in de uitvoeringen Standaard en Ribbel, in zwart, grijs en natuurrood. Ubiflex Ribbel, met aan de onderzijde een ribbel van 10 cm, is speciaal gemaakt voor dakpannen en gegolfde dakbedekking. Voor alle overige toepassingen gebruikt u Ubiflex Standaard.

Snelle verwerking
Ubiflex laat zich makkelijk en snel verwerken en kan zonder problemen in lange lengtes worden toegepast, mede omdat het zeer licht van gewicht is. Groot voordeel is dat het aantal verbindingen tot een minimum wordt beperkt. U neemt gemakkelijk hele rollen mee naar uw werkplek, afhankelijk van uw keuze tot 6 of 12 meter. Een rol weegt maximaal 22 kg.

De verwerker over Ubiflex
Verwerkers van Ubiflex waarderen met name de snelle verwerkbaarheid, rekbaarheid, het geringe gewicht en de lange lengtes. Ook het feit dat Ubiflex minder diefstalgevoelig is dan lood wordt genoemd als een belangrijk voordeel, net als de schone verwerking.
Vierenzeventig procent geeft aan Ubiflex niet alleen vaker te gaan gebruiken, maar het product ook aan te bevelen bij anderen.

De voordelen van Ubiflex
? Licht in gewicht, lastenverlichting
? Makkelijk en zeer snel te verwerken
? Minder overlap door lange lengtes
? Verwerkt op dezelfde wijze als lood
? Geen strepen op de pannen of langs de gevel
? Niet gevoelig voor diefstal
? Prijsvast
? Onschadelijk voor mens en milieu
? Geen inklopgereedschap nodig bij verwerking van Ubiflex Ribbel

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren