Zoeken

Website Bitumen Recycling Nederland (BRN) gelanceerd

BRN is een initiatief van VEBIDAK en Probasys Benelux en heeft als doelstelling het verwezenlijken van een zo hoogwaardig mogelijk hergebruik van bitumineus dakafval met als uiteindelijk oogmerk het sluiten van de grondstofketen. De activiteiten die voortkomen uit de inzamelingsstructuur zullen worden ondergebracht in een gelijknamige stichting. Tot die tijd zullen VEBIDAK en Probasys Benelux deze taak op zich nemen in samenwerking met Van Gansewinkel. Hierop vooruitlopend is de website www.brn.nl gelanceerd.

Het succes van BRN zal worden bepaald door het volume bitumineus dakafval dat ingezameld zal worden via de deelnemende dakbedekkingsbedrijven, daksloopbedrijven én betrokken opdrachtgevers. Nog afgezien van het financiële voordeel zal scheiding van bitumineus dakafval ook bijdragen aan een milieubewuste bedrijfsvoering en een duurzaam imago.

Deelnemende dakbedekkingsbedrijven kunnen bitumineus dakafval dat is ingezameld op projectlocaties en/of de eigen bedrijfslocatie met een vooracceptatieformulier aanmelden bij info@brn.nl. Vervolgens ontvangt u binnen één werkweek een prijsopgave voor gescheiden afvoer en ongescheiden afvoer, onder voorbehoud van een definitieve acceptatie. Voor deelname kunnen dakbedekkingsbedrijven zich aanmelden via hetzelfde mailadres.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren