Zoeken

Website CAO BIKUDAK online

De website www.caobikudak.nl is online gegaan. De site biedt informatie over de Collectieve Arbeidsovereenkomst voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven (CAO BIKUDAK). In de praktijk is dat de CAO voor de dakbedekkingsbedrijven en hun werknemers die hoofdzakelijk actief zijn op het platte dak.

Op de website zal in eerste instantie vooral basisinformatie te vinden zijn, zoals de CAO-teksten zelf en nieuwsberichten over de CAO. Daarnaast worden enkele onderdelen van de CAO uitgelicht zoals lonen en vergoedingen, vakantie en roostervrije dagen. Het is de bedoeling de website verder uit te breiden met nadere uitleg van bepaalde CAO-artikelen en thema’s zoals scholing en veiligheid.

De website www.caobikudak.nl is een gezamenlijk initiatief van partijen bij de CAO voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven. Dat zijn werkgeversvereniging VEBIDAK en de vakbonden FNV Bouw en CNV Vakmensen.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren