Zoeken

Webtool maakt oplossingen voor pannendak inzichtelijk

Wienerberger heeft een webtool voor alle Koramic daktoebehoren online gezet. Op basis van een illustratie van een groot pannendak zien dakdekkers en aannemers in één oogopslag welke oplossingen beschikbaar zijn. Door met de cursor over het dak te bewegen, verschijnen handige pop-ups in beeld die verwijzen naar de specifieke oplossingen voor dat betreffende dakdeel. Van onderdakfolie en ondervorsten voor nok- en hoekkeperafwerking tot ventilatiedoorvoeren en panhaken.

De webtool toont dat Wienerberger onder de merknaam Koramic een compleet pakket daktoebehoren levert. Naast het assortiment keramische dakpannen zijn ook hulpstukken in verschillende vormen, kleuren, formaten en afwerkingen leverbaar. Ook voor de bouwmaterialenhandel is de webtool een handig hulpmiddel op basis waarvan klanten geadviseerd kunnen worden. De illustratie maakt in één keer duidelijk wat zich afspeelt onder een pannendak. Via de webtool klikt de gebruiker snel door naar de complete informatie over de verschillende daktoebehoren. De webtool is gratis beschikbaar op de website van Wienerberger.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren