Zoeken

WECAL BOUWT DOOR | Met nieuwe collega!

Even voorstellen: Rob de Vries
Functie: Technisch Commercieel Adviseur Daksector
In dienst sinds: 1 september 2023
Typisch Rob: Open boek. Gelooft niet in toeval. Eén en al positiviteit. Staat voor iedereen klaar.

Met 33 jaar ervaring op de teller, is Rob de Vries (55) geen onbekende in de dakenbranche. Hij is een verkoper in hart en nieren met zijn vader als zijn grote voorbeeld die ook vertegenwoordiger was. Gelikte verkooppraatjes moet je niet van Rob verwachten, daar is hij niet zo van. Van valse beloftes evenmin.

Hij is een enthousiaste relatiebouwer pur sang. “Ik sta altijd voor mijn klanten klaar. Vertrouwen vind ik daarin heel belangrijk, dat is voor mij de basis van iedere samenwerking.” Precies om deze reden koos Rob dan ook voor WECAL, waar hij vanaf het eerste moment dit vertrouwen voelde en ook direct kreeg. Als Technisch Commercieel Adviseur Daksector heeft Rob het hele ‘WECAL productenpakket’ in zijn portfolio. Daarbinnen kijkt hij hoe hij klanten het beste kan ondersteunen, compleet én objectief. “Alles wat ik bespreek met klanten, is op maat. Ik denk nooit in problemen, altijd in oplossingen.”

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren