Zoeken

Werken met de nieuwe NEN 6069

Op 20 september vindt het webinar ‘Werken met de nieuwe NEN 6069’ plaats van 12.30 – 14.00 uur. In het webinar staat centraal wat de nieuwe norm voor de uitvoeringspraktijk betekent.  

Eind 2022 is NEN 6069:2022 ‘Bepaling en classificatie van de brandwerendheid van bouwdelen en bouwproducten’ gepubliceerd. NEN 6069 implementeert Europese normen voor beproeving en classificatie van de brandwerendheid van bouwdelen in Nederland.

Webinar

Het doel van het webinar is om de markt te informeren over het gebruik van de nieuwe NEN 6069. Iedereen die kennis moet hebben van NEN 6069, is uitgenodigd om deel te nemen, zoals: brandweer, omgevingsdiensten, Bouw en Woningtoezicht, adviesbureau’s en verzekeraars.

  • Aanpassing Bijlage B in NEN 6069 - Gert van den Berg (DGMR)
  • Toelichting NEN 6069 ten aanzien van de uitvoeringspraktijk - Carolien Boot (Heijmans)

Ook zal Leo Oosterveen (BBN) de relatie met de Essentiele Controlepunten Brandveiligheid van BBN aan bod laten komen.

Bent u wel geïnteresseerd in het webinar, maar kunt u deze niet bijwonen? Meldt u zich dan toch aan en maak gebruik van de keuze achteraf de bijbehorende documentatie te ontvangen.

Aanmelden via: https://werken-met-de-nieuwe-nen6069.nen-evenementen.nl/

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren