Zoeken

Wijziging in directie BMI Group Benelux

Met de aanstelling van Herman Schutte als Managing Director Civiele Techniek binnen de BMI Group, is Bert de Ru volledig verantwoordelijk geworden voor de Benelux divisie van de organisatie. BMI Group is vorig jaar ontstaan uit een fusie tussen Braas Monier Building Group, Europees marktleider in materialen voor hellende daken en Icopal Group, Europees marktleider in materialen voor platte daken.

Sinds 16 april 2018 is Herman Schutte, die tot dan samen met Bert de Ru als Managing Director verantwoordelijk was voor BMI Benelux, de Managing Director Business Line Civil Engineering binnen de BMI Group geworden. Civil Engineering is zo een aparte afdeling van de BMI Group geworden, om groei te realiseren binnen deze tak van de organisatie. Esha Infra Solutions B.V., producent van bitumen producten voor de aanleg en het onderhoud van wegen, maakt deel uit van de afdeling Civil Engineering.

Bert de Ru is zo sinds 16 april als Managing Director Benelux verantwoordelijk voor alle activiteiten van BMI op het gebied van dakbedekking, voor zowel platte als hellende daken. Bert zal de succesvolle integratie van de activiteiten van BMI in Belgiƫ en Nederland voortzetten.

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren