Zoeken

Wilbert Elissen nieuwe commercieel directeur Royal Roofing Materials B.V.

Met ingang van 1 februari 2017 is Wilbert Elissen aangesteld als commercieel directeur bij Royal Roofing Materials B.V. In zijn nieuwe functie is Wilbert verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten en verdere groei van het bedrijf.

Met de aanstelling van Wilbert Elissen en zijn passie om samen met het team van Royal Roofing Materials B.V. het bedrijf verder te laten groeien is de verwachting dat de huidige markt optimaal wordt bediend en dat er kansen ontstaan in bestaande en nieuwe markten.

“Met de commerciële ervaring die Wilbert meebrengt, willen we onze positie in de markt verder versterken. Daarnaast zal hij een belangrijke rol spelen in het ‘verRoyaliseren’ van onze verkoopvestigingen.” zegt Jos de Nijs, algemeen directeur van Royal Roofing Materials B.V.

In de periode van 1990 tot 2010 is Wilbert werkzaam geweest in diverse commerciële en leidinggevende functies binnen Philips, met name gericht op de verkoop van verlichtingsprojecten in de professionele markt. Hierbij werd de gehele bouw kolom van architect tot groothandel bewerkt. Eind 2010 maakte hij de overstap naar een MKB bedrijf gericht op besturingspanelen in de internationale Power Generation markt. Onder zijn verantwoordelijkheid is, zowel in bestaande als nieuwe markten, het internationale klantenbestand aanzienlijk vergroot. Daarop aansluitend is het bedrijf verder geprofessionaliseerd. De opgedane commerciële kennis en ervaring zal uitstekend van pas komen binnen zijn nieuwe functie als commercieel directeur.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren