Zoeken

Zaanstad Dakwerken sluit zich aan bij CONINKO

Met een ferme handdruk en een CONINKO vlag is op 1 november de samenwerking bezegeld tussen CONINKO, Coöperatieve Inkoop Organisatie en Zaanstad Dakwerken.

Vanaf 1 januari 2019 a.s. zal Zaanstad Dakwerken profiteren van de scherpe inkoopcondities en bonustarieven van CONINKO. Ook gaan ze profiteren van de digitale prijslijsten van CONINKO: via een automatische koppeling tussen de database van CONINKO en calculatieprogramma’s, zoals Gilde en Syntess, hebben de deelnemers altijd up-to-date prijzen in hun systeem.

Voor de inkooporganisatie betekent het toetreden van Zaanstad Dakwerken dat men een sterke partner vanuit Noord Holland verwelkomt. Momenteel zijn er 17 bedrijven aangesloten met een gezamenlijke omzettarget van € 30 miljoen voor 2019. Als grootste inkooporganisatie voor dakdekkersbedrijven zal men, samen met de producenten en leveranciers, verder bouwen aan een duurzame en kwalitatief hoogstaande dakenbranche.

Foto: Adri Swart van Zaanstad Dakwerken en Erik Steegman CONINKO

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren