Zoeken

Zoontjens viert 35 jaar Pardak®

Om daken beschikbaar te maken als parkeergelegenheid heeft het Tilburgse bedrijf Zoontjens 35 jaar geleden het Pardak®-systeem ontwikkeld. Pardak® is een demontabel parkeerdaksysteem met tegels en werd voor het eerst in 1977 gelegd. Het systeem bestaat nu, 35 jaar later, in een zwaar geëvolueerde en verbeterde vorm, nog steeds. Het is al op meer dan twee miljoen m2 parkeerdak in binnen- en buitenland toegepast.Op de ParkeerVak wordt het 35-jarig jubileum van het systeem gevierd.

In 2012 rondde BDA Dakadvies een onafhankelijk langdurig onderzoek af, dat het succes van het 35-jarige systeem onderschrijft. Zij concludeerden dat Pardak® haar primaire functie, parkeren met alle gebruikelijke parkeerbewegingen, zeer goed vervult. Bovendien wordt de levensduur van parkeerdaken met Pardak®, bij goed onderhoud, geschat op ten minste 30 jaar. The Wall in Utrecht met 1700 parkeerplaatsen, de IKEA in Wilrijk (België) met de speciaal ontworpen Pardak® XL-tegel of de renovatie van het parkeerdak van Galeries Lafayette in Lyon (Frankrijk) zijn aansprekende referenties. Ook voor het prestigieuze toekomstige project bij het ECE shopping center Skyline Plaza, midden in het financiële centrum van Frankfurt (Duitsland), is gekozen voor het Pardak®-systeem, met name vanwege het duurzame karakter.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren