Zoeken

Nieuwe bestuurssamenstellingen VSB

Tijdens de voorjaarsvergadering van de VSB heeft Jan Remmits de voorzittershamer van de sectie Betonbekistingbedrijven overgenomen van René van Zutven. Het sectiebestuur bestaat daarmee naast Jan Remmits (Safe/Safe Montage) uit Peter Kraaijeveld (Hendriks Groep), Jan Thomassen (NOE-Bekistingtechniek) en René van Zutven (PERI).

Bij de sectie Steigerbedrijven werd Gijs Buijs door de leden verzocht de functie van voorzitter tijdelijk op zich te nemen. Rob Engelaar, directie Bilfinger Industrial Services werd door de vergadering gekozen als nieuw bestuurslid. Hiermee bestaat het sectiebestuur uit Gijs Buijs, Peter van den Bergh (Nivo Steigerwerken), Rob Engelaar (Bilfinger Industrial Services), Chris Hunter (Kaefer), Dick Koster (Steigerbouw Van der Panne) en Hub Moonen (Altrad Hertel Industrial Services).

Als nieuwe voorzitters van de secties treden Jan en Gijs ook toe tot het Algemeen Bestuur van de VSB. Het Algemeen Bestuur bestaat daarmee nu uit:
• Frank Klessens (sectie Hoogwerkbedrijven), voorzitter
• Jan Remmits (sectie Betonbekistingbedrijven), penningmeester
• Gijs Buijs (sectie Steigerbedrijven)

Tijdens de vergadering heette de vereniging ook drie nieuwe donateurs welkom: leverancier van veiligheidshelmen KASK, adviesbureau GO-Bizz en leverancier van zeildoek- en krimpfolietoepassingen Vos Zeildoek en Krimpfolie Projecten b.v..

De VSB telt met leden en donateurs inmiddels circa 85 bedrijven. De leden alleen al vertegenwoordigen een geschatte jaaromzet van 800 miljoen euro. De breed georiënteerde achterban van de VSB streeft één gemeenschappelijk doel na: het bieden van een veilige werkplek op hoogte. Verdeeld in drie secties van montagebedrijven, fabrikanten, leveranciers en verhuurbedrijven, wordt het complete scala van arbeidsmiddelen en producten vertegenwoordigd. Van stalen steigers, rolsteigers, ladders, trappen, hefsteigers, bouwliften, hoogwerkers en hangbruginstallaties tot betonbekistingen, ondersteuningsconstructies en gevelonderhoudsinstallaties.

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren