Zoeken

Van Venrooy Dakbedekking / Dakbehoud Nederland breidt haar transportcapaciteit uit

De nieuwe 4-assige DAF 85 CF vrachtwagen met 2-assige oplegger en 28 meter hoge hijskraan (65 ton meter met fly-jib) combinatie is uniek en zeer vooruitstrevend voor de dakbedekkingswereld. Bijna geen dakbedekkingsbedrijf heeft haar eigen materiaaltransport in eigen hand en zeker niet door middel van een vrachtwagen met hijskraan van dit formaat.

“Door onze service en vakmanschap en met 3 vestigingen in Nederland zijn wij de dakenpartner voor zeer veel landelijke klanten. Deze klanten hebben objecten door geheel Nederland. Het hebben van een goed logistiek plan in eigen beheer vinden wij daarom zeer belangrijk. Op deze manier kunnen we continue kwaliteit bieden en ons uitvoeringsproces zeer efficiënt en effectief stroomlijnen”, aldus directeur Ruud van Venrooy. De grotere capaciteit van de nieuwe vrachtwagen past beter bij de huidige omvang van onze bedrijfsactiviteiten en logistiek plan. Hiermee gaan we bovendien aanzienlijk besparen in het aantal kilometers, wat één van onze speerpunten is van ons MVO beleid”, aldus directeur Wim van Venrooy.

In eind jaren negentig was Van Venrooy Dakbedekking / Dakbehoud Nederland al vooruitstrevend door het transport in eigen hand te nemen door de aanschaf van een kleine vrachtwagen met hijskraan. Dit terwijl de meeste dakbedekkingsbedrijven tegenwoordig nog steeds afhankelijk zijn van externe transporteurs en hijskraanverhuurders. Bovendien moeten bij veel dakbedekkingsbedrijven de dakdekkers nog steeds zelf de dakrollen naar boven slepen en verplaatsen. Dit is een zeer zware belasting en tijdrovende klus voor de dakdekker. “Met de kraan zorgden we er dus lang geleden er al voor dat onze dakdekkers niet continu met zware dakrollen naar boven hoefden te klimmen. Anno nu kunnen we niet alleen zeer hoge gebouwen bedienen, maar kunnen we ook de dakrollen en ander zwaar materiaal vanuit de kraan zodanig op de daken verspreiden, zodat onze vakmannen zo min mogelijk het zware materiaal zelf behoeven te verplaatsen”, aldus Wim van Venrooy.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren